Historische Grondverzetdagen Harderwijk

 

28 en 29 september 2013

Hallo allemaal,
Na een succesvol weekend in Schaijk en een welverdiende vakantie, zijn we inmiddels weer begonnen met de organisatie van ons volgende evenement.
Evenals vorig jaar zijn we weer door het weg- en bouwmuseum benaderd om het historische grondverzet weer te promoten ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van dit mooie museum. Dit evenement gaat plaatsvinden op het Bouw- en Infrapark aan de Ceintuurbaan 2 in Harderwijk en wel op 28 en 29 september aanstaande. Op zaterdag draait alles van 10.00 tot 17.00 u en op zondag houden wat ATV aan en draaien we van 11.00 tot 14.00 u.
Inmiddels hebben we al een twintigtal machines en voertuigen aangemeld en we willen i.v.m. de ruimte op het terrein, de inschrijving sluiten bij een 30-35 machines en auto's temeer omdat naar verluid de machinistenopleiding SOMA ook acte de presence gaat geven.
Reden te meer om je snel op te geven als je je op wil geven om aan dit evenement deel te nemen.
Traditie getrouw willen we de zaterdagavond weer een barbecue voor de deelnemers organiseren en wordt er ook weer een mogelijkheid tot overnachten gecreëerd. Als bezoeker ben je natuurlijk ook van harte welkom om dit gevarieerd aanbod van zowel historisch als modern grondverzetmaterieel in actie te zien.
Natuurlijk is dit een mogelijkheid om andere liefhebbers te ontmoeten en elkaar eens bij te praten. Wij zullen ervoor zorg dragen dat ook de inwendige mens niets tekort gaat komen.
Ik hoop jullie in grote getale te mogen ontmoeten, of als deelnemer of als bezoeker.
Meer informatie volgt nog.
Met vriendelijke groeten,
Nico Ensink. Voorzitter HIGRO 

 Poster-A3-Harderwijk-2013.JPG

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=